Hevesi címvédés Gyöngyösön

Az újonc GYAK a Heves csapatát fogadta, a Heves Vármegyei öregfiúk labdarúgó bajnokságban. A mérkőzés tétje pedig nem volt kisebb, mintsem, hogy ki emelheti majd magasba a bajnoki serleget.

x Hirdetés

Hatalmas délutáni eső, majd a mérkőzés kezdésére már szikrázó napsütés várta a csapatokat a Kömlei Károly sporttelepen, hogy eldöntsék ki lesz Heves Vármegye bajnok senior labdarúgó csapata. A mérkőzés előtt már lehetett tudni, hogy a Hevesi LSC részére már a döntetlen végeredmény is bajnoki címet hozhat. A zöld fehérek a mérkőzésre igyekeztek a legjobb csapattal kiállni, bár még így is volt több olyan játékos, akik sérülés miatt az utolsó pillanatban mondták le a találkozót. A mérkőzésen végig nagy taktikai csata zajlott a pályán, az első játékrészben gól sem született. A találkozó hajrájában a Heves játékosai összpontosítottak jobban és a gólkirály Besenyei Ferencet két alkalommal is jól ugratták ki a társai, aki a cím birtokosához méltóan élt a lehetőségekkel. és találataival egyben a mérkőzés végkimenetelét is eldöntötte. Így elmondható, hogy az újonc GYAK az első évadban az ezüstéremig jutott a Heves LSC pedig megvédte bajnoki elsőségét a 2023/24. évi Heves vármegyei öregfiúk bajnokságban.

GYÖNGYÖSI AK–HEVESTHERM-HEVESI LSC 0–2 (0–0)

Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep. 100 néző, V.: Lucián J. (Nagy G., Dajkó).

GYAK: Bozsik – Molnár G., Vernyik, Szilágyi N., Karsai – Nagy G., Szekrényes, Kovics, Mikola – Bartha P., Váradi Z.

Csereként: Tatár, Bakondy, Juhász G.

Edző: Pócs Tamás.

Heves: Éles – Lakatos G., Szilágyi P., Somodi K., Pusoma – Laubert G., Besenyei Zs., Ducsai – Laubert R., Besenyei F., Lólé.

Csereként: Horváth P. (kapus), Lajer, Burai, Pásztor, Szabó Z., Adamecz,

Edző: Balázs Tihamér.

Gól: Besenyei F. (69., 81.).

Kiállítva: Juhász G. (76.).

x Hirdetés
Pál Dénes a színpadon!

Pál Dénes a színpadon!

A Mátrai Bornapok a borászok szemével

A Mátrai Bornapok a borászok szemével