Gólerősebb volt a Marshall

A Heves vármegyei I. osztályú bajnokság 22. fordulójában a középmezőny találkozott az Energia SCGY-Marshall ASE Andornaktálya a gyöngyösi Sport úti pályán. A mérkőzést követően a 38 pontos 5. helyen álló Marshall-ASE győzelem esetén még elvileg akár dobogós helyezést is elcsíphet a hajrában, a hazai gyöngyösi egység a tabella 7. helyéről már sokkal lejjebb nem csúszhat vereség esetén sem.

x Hirdetés

Energia SC Gyöngyös – Marshall ASE 0-4 (0-1)

A mérkőzés a 38. percében a vendégek vezettek kontratámadást és Palaticzky a kaputól 20 m-re egy jól eltalált lövése nyomán a labda a bal felső sarokban kötött ki 0-1. A folytatásban Csoszánszkiék percei következtek, de vagy a kapufa vagy Horvát kapus mentett. A szünet után több csere is történt, de újra a vendégek tudtak gólokat elérni. Az 53.percben Kollár a 78. Kálmán, a 83 percben Csikós találatai után a Marshall 4-0 arányban bizonyult jobbnak az Energia SC Gyöngyöstől.

Kovács Zsolt Marshall ASE edzője: A mai napon a második félidei teljesítményünkkel rászolgáltunk a győzelemre.

Tatár Rolan ESCGY edzőke: Ha játékosaim az első félidőben a helyzeteik felét értékesítik nem ez lett volna a végeredmény. Sajnos a fociban sem számítanak a „Ha”-val kezdődő mondatok.

x Hirdetés

Kezdődik az érettségi szezon

Pályázatot nyert beruházást változtatna meg az egyik jelölőszervezet

Pályázatot nyert beruházást változtatna meg az egyik jelölőszervezet