A hónap végén nyit a kisposta

Az utolsó simításokat végzi a Városgondozási Zrt. az Olimpia úton található, valaha zöldségesként működő üzlethelyiségben, ahol a tervek szerint január 29-én újranyit a kisposta.

x Hirdetés

A régi nyolcvanasi kispostát 2022 őszén zárta be először ideiglenesen, majd pedig végleg a Magyar Posta Zrt., az állami cég az energiaválságra hivatkozással akarta országszerte csökkenteni a kisebb posták számát. A gyöngyösi képviselőtestület azonban októberben úgy döntött, önkormányzati fenntartásban, a Magyar Posta jutalékos partnerprogramjához csatlakozva újranyitja a városrész egyetlen postáját, októberi döntésük szerint az Olimpia úton található, valaha zöldségesként működő üzlethelyiségben, a Városgondozási Zrt. üzemeltetésében.

Dr. Szén Gabriella önkormányzati képviselő Facebook posztban adta hírül, hogy „hatalmas könnyebbség ez minden nyolcvanasinak, nekünk Dr.Végh Attilával pedig hatalmas öröm, hogy a lakosok érdekében az aláírásgyűjtéstől a nyitásig végig tudtuk vinni a mi mindannyiunk Kispostájának ügyét! Köszönet annak a több, mint ezerkétszáz gyöngyösi lakosnak, akik aláírásukkal támogatták a kisposta ügyét! „

x Hirdetés

Halálos baleset Gyöngyössolymosnál – vádat emelt az ügyészség

Balesetmegelőzés céljából végeznek ideiglenes javításokat a város utcáin

Balesetmegelőzés céljából végeznek ideiglenes javításokat a város utcáin