Az éremtáblázat élén a gyöngyösi búvárúszók

Taroltak a hétvégén Dunaújvárosban rendezett XXI. Cápa- LIII. Serdülő- XXXIII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokságon a Márai Erőmű Búvárklub, amely mintegy 60 érmet szerezve végzett az éremtáblázat élén.

x Hirdetés

A sportegyesület Facebook oldalán számolt be arról, hogy a hét végén a csapat tiszte helytállással, 32. aranyat, 14 ezüstöt és 18 bronzérmet szerzett, ezzel pedig az érem táblázat élén végzett. Mint írják, plusz sikerkén könyvelhetik el, hogy Bozó Lilien (Cápa), Bozó Dominik (Serdülő), Varnyu Anna (Junior) és Kovács Megyer (Junior) korosztályban az összetett bajnoki címet is magáénak tudhat. Valamint a hab a tortán, hogy Kovács Megyes és Bozó Dominik 200 m-es búvárúszásban országos csúcsot ért el.

Egyébként számos sikert tudhat magáénak a Mátrai Erőmű Búvárklub, versenyzőik közül már nem első alkalommal az Év sportolójának választotta a gyöngyösi képviselő-testület Varnyi Annát, Pernyész Dorottyát és Kiss Nándor. Utóbbi versenyzők az idén szakágukban országosan is a legjobbnak bizonyultak.

Borítókép: Mátrai Erőmű Búvárklub Facebook

x Hirdetés
Milliókat visz el Hanna kezelése

Milliókat visz el Hanna kezelése

Több tragédia is történt a hétvégén