Kifosztották az ebrendészeti telepet

Betörtek a gyöngyösi ebrendészeti telepre mára virradóra, a bűnözők kutyaeledelt és tisztítószereket zsákmányoltak, de még vizsgálják, mi hiányzik a leltárból, közölte lapunkkal Palotai Dóra ebrendész.

x Hirdetés

Kora reggel a telepet nyitó kollégája azzal hívta fel Palotai Dórát, hogy mikor megérkezett, az ebrendészet kiskapuja fel volt tépve, a garázs ajtaja nyitva volt, bent pedig minden szétdobálva hevert a földön.

Mindent felforgatott az ebrendészeti telepet feldúló tolvaj (Fotó: Gyöngyösi Médiaközpont)

A kezelőszoba ajtaja csukva volt, de mint később kiderült, a betörő oda is bejutott, hiszen onnan is eltűnt legalább száz kiló kutyaeledel és számos takarítószer. A tolvajok feltúrták az egész telepet, dobozokat szaggattak szét értékeket keresve, az ebrendészeti telep dolgozói még leltárt készítenek, hogy kiderüljön, pontosan miket loptak el. A betörés Palotai Dóra szerint az éjszaka során történhetett, vasárnap ugyanis ötig dolgozott az ügyeletes.

Értékeket keresett, törlőpapírt talált a dobozokat szétszaggató betörő (Fotó: Gyöngyösi Médiaközpont)

Amint a betörésről tudomást szerzett, az ebrendész hívta a rendőröket, akik hamar kiérkeztek, felvették a feljelentés adatait, és felmérték a helyszínt.

Az ebrendészek vezetőjének elmondása szerint még sosem törtek be a telepre, bár kora ősszel gyanakodtak rá, hogy valaki bent járt az udvaron, ugyanis elvitték onnan a tűzifát.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság lopás bűntette miatt indított eljárást.

x Hirdetés

Gyöngyösiek a legjobbak között

Bevetése első pillanatától hatékony a drón