Fontos csata vár a farkasokra

Szoros csatában 26-30-ra nyert a HE-DO B. Braun Gyöngyösön a Fejér-B.Á.L. Veszprém otthonában, a Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén. A farkasok azzal a céllal utaztak Veszprémbe, hogy az oda-visszavágós párharc első mérkőzésén olyan eredményt érjenek el, aminek birtokában nyugodtan várhatják a jövő héten esedékes gyöngyösi visszavágót.

x Hirdetés

A HE-DO B. Braun Gyöngyös szombaton ismét pályára lép, ezúttal itthon. A falkának egy hét leforgása alatt ez lesz a harmadik mérkőzése. Múlt szombaton Tatabányán játszott bajnokit, kedden pedig már a Ligakupa elődöntős párharcának első mérkőzését vívta Veszprémben. A vezetőedző elmondta, a hétvégi NEKA mérkőzés nagyon fontos a bajnokság szempontjából. Bíró Balázs bízik abban, hogy a játékosok tudnak annyit pihenni, hogy győztesen vívják meg majd a mérkőzést.

A Nemzeti Kézilabda Akadémia csapata közvetlen riválisa a Gyöngyösnek a bajnokságban, 21 mérkőzésen szerzett 21 pontjukkal a tabella hetedik helyéről várják az összecsapást, míg a mieink ugyanennyi meccsen gyűjtött 18 ponttal a kilencedik helyet foglalják el a táblázaton. Tavasszal a két együttes Balatonbogláron mérkőzött meg egymással, akkor a farkasok egy góllal tudtak győzni.

Borítókép és forrás: gykk.hu

x Hirdetés

Lavina zúdult le – a csapat nem jutott fel az alaptáborba

Lavinaveszély hátráltatja a Kiss Péter emléktúra csapatát

Lavinaveszély hátráltatja a Kiss Péter emléktúra csapatát