Most bárki eljuthat Roxfortba

Hamarosan itt a nyári szünet, sok szülőnek pedig gondot jelent, hogy hova tegye gyermekét, mialatt ő dolgozik. A nyári táborok rendkívüli népszerűek és egy friss felmérés szerint úgy tűnik, hogy a drágulás ellenére, nő a kereslet a táborok iránt. Idén 45 ezer forint alatt nem találni táboroztatási lehetőséget, az ottalvós táborok pedig ennél is drágábbak.

x Hirdetés


Tóth Béla, a Táborfigyelő gyermektábor-összehasonlító portál vezetője elmondta, a magasabb árak miatt sokan aggódnak, a gyerekek étkezése, a bérleti díjak, az állatkerti, múzeumi vagy strandbelépők díjai is növekedtek, az alapanyagigényes vakációs lehetőségek költségeiről nem is beszélve. A jelenlegi, előzetes adataik alapján egy napközis tábor átlagára 45 ezer forint lesz, míg 70 ezer forint magasságában lesz az ottalvós táborok átlagos díja. Az árak emelkedése ellenére a nyári táborok iránti kereslet továbbra is erős marad. A szülők továbbra is fontosnak tartják, hogy gyermekeik élményekben gazdag nyarat töltsenek, és a nyári táborok lehetőséget nyújtanak erre.

Fotó: táborfigyelő.hu

Tóth Béla hozzátette, sokan gondolkodnak előre és már érdemes most foglalni, hiszen általában április közepéig él az előfoglalási kedvezmény. A szülők továbbra is fontosnak tartják, hogy gyermekeik élményekben gazdag nyarat töltsenek, és megéljék a vakációt. A választék rendkívül széles, több mint 600 táborturnus foglalható már, köztük hagyományos, különleges és akár extrém táborokkal. Heves vármegyében jelenleg három tábor elérhető. Egy SUP és egy horgásztábor a Tisza tónál, valamint egy Harry Potter és Viking témájú kalandtábor.

Borítókép: táborfigyelő.hu

x Hirdetés

Remekeltek a mátrai biciklisek

Így ismerik Petőfit a gyöngyösiek