Remekeltek a mátrai biciklisek

A Mátra Biker SC több versenyzője is kiválóan szerepelt az elmúlt időszakban megrendezett versenyeken. Dr. György Zsolt és Hegymegi István is dobogós helyezést ért el, utóbbi ráadásul nemzetközi mezőnyben.

x Hirdetés

A legcsillogóbb érem került Dr. György Zsolt, a Mátra Biker SC versenyzője nyakába a Kerékvár-Békás Időfutamon. A versenyt immáron 37. alkalommal rendezték meg hagyományosan a Szentendrei-szigeten. A versenytáv 17,5 kilométer volt. Zsoltot a szeles és hideg idő sem akadályozta meg abban, hogy Senior2 kategóriában a dobogó legfelső fokára álljon fel,27:03,8-as idővel. Az MB egy másik versenyzője, Kiss István Senior1-ben 14-ként gurult be a célba.

A Mátra Biker SC Facebook oldalán egy másik kiváló eredményről is beszámolt. Hegymegi István a szlovákiai Merida országúti versenysorozat 1. fordulójában remekelt, ahol korosztályában a nemzetközi mezőnyben a 3. helyen végzett. Mint írják, ez a kimagasló eredmény egyértelműen mutatja, hogy Hegymegi István nem csak hazai szinten, hanem nemzetközi szinten is képes nagyszerű teljesítményre.

Borítókép: Mátra Biker SC

x Hirdetés
Változnak a népszokások

Változnak a népszokások

Most bárki eljuthat Roxfortba