Megúszta az állatkínzási botrányt Dolly

Lezárta a Gyöngyösi Rendőrkapitányság a nyomozást és vádemelési javaslattal továbbította azt az illetékes ügyészségnek, ám úgy tudni az énekesnő nem vádlott, csupán a menedzsere, így Dolly megúszhatja a több, mint egy éve húzódó botrányt – számolt be róla a Blikk.

x Hirdetés

Mint arról májusban lapunk elsőként beszámolt, az ingatlanból több, mint 30 lesoványodott, beteg kutyát mentettek ki a hatóságok és állatvédő szervezetek, Dolly menedzserének házában vélhetően haszonszerzés céljából szaporítottak kutyákat. Az ebek zárt helyiségekben, saját ürülékükben éltek.

Az ügyben állatkínzás miatt indult eljárás, ám Dolly felháborodott, mert elmondása szerint semmiről sem tudott, és úgy érezte, bemocskolták a nevét. A menedzser azonban ennek az ellenkezőjét állította, szerinte „Dolly mindenről tudott”, sőt, mint állította, rendszeresen látta is a borzasztó állapotban lévő kutyákat. Egy korábbi kollégájuk pedig úgy nyilatkozott, hogy telep az énekesnő nélkül nem is működhetett volna: azt mondta, Dolly anyagi haszon érdekében, szaporítás céljával vitt hozzá a kutyákat.

A szaporítótelepet már felszámolták, és mint megírtuk, már a kimentett kutyák is gazdára találtak, de a Csobánka utca továbbra sem lelt nyugalomra. A házba, amiből már alig maradt valami ugyanis csavargók költöztek, akik ordibálással, rongálással és tűzgyújtással zavarják a környék nyugalmát.

A hetilap úgy értesült, hogy a Gyöngyösi Rendőrkapitányság a napokban lezárta az állatkínzós ügyet, és vádemelési javaslattal továbbította azt az illetékes ügyészségnek. Az ügyben azonban közszereplő nem érintett, vagyis nem emeltek vádat Dolly ellen, P. Rita ügyvédje viszont elmondta, hogy az ügyfelét kihallgatták, egyetlen személyként. A lap kereste Dollyt is, aki szűkszavúan csak annyit nyilatkozott, hogy nem foglalkozik az üggyel.

x Hirdetés
Fának csapódott egy autó Gyöngyös és Gyöngyöshalász között

Fának csapódott egy autó Gyöngyös és Gyöngyöshalász között

» Bernard Slade: Jövőre veled ugyanitt – Gyöngyök