Különleges zenei stílusokkal készülnek a CoolTér Pikniken

Június 28-án startol és egészen augusztus 9-ig tart a CoolTér Piknik a Mátra Művelődési Központ kertjében, ahol a különböző zenei stílusú koncertek mellett frissítőkkel, hangulatos fényekkel és babzsákokkal várják ez érdeklődőket, minden pénteken. A rendezvény ingyenesen látogatható.

x Hirdetés

Gyöngyös Ma című műsorunkban Válik István rendezvényszervező elmondta, a CoolTér Piknik 2 évvel ezelőtt vette kezdetét, az ötlet mögötte az állt, hogy a hétvége indításként, minden péntek este egy nyugis, hangulatos környezetet teremtsenek, a Művelődési Ház kertje pedig megfelelt ennek a feltételnek. A rendezvényre főleg helyi előadókat, valamint kevésbé ismert, ám tehetséges zenészeket hívnak meg, a Bornapokkal ellentétben ugyanis itt az ínyencebb zenei stílust kedvelőknek próbálnak kedvezni. Az első alkalom például a klasszikus zenéről fog szólni, érkezik ugyanis Simon Attila, aki egy kissé színházias Mozart esttel készül, utána pedig jön a Living Room formáció, akiket a Dal című tehetségkutatóból ismerhetünk. Minden péntek este 2 koncert lesz hallható 19:00 és 21:00 órától, érkezni azonban már 6 órát lehet majd.

A rendezvény címében nem hiába szerepel a piknik szó, ugyanis kanapékon, pokrócokon, babzsákokon lehet majd elhelyezkedni, Válik István kiemelte, mindenkit bátorít, hogy hozzák a saját, számukra kényelmes ülőalkalmatosságot. A rendezvényszervező kiemelte, rossz idő esetén is érdemes kilátogatni, ilyenkor ugyanis a Művelődési Házban lesznek megtartva a koncertek.

x Hirdetés
Jubileumi gálaműsorra készül a 25 éves Meseházikó

Jubileumi gálaműsorra készül a 25 éves Meseházikó

Baleset a Kossuth úton