Nemzetközi cheerleader versenyt rendeztek Gyöngyösön

Gyöngyösön rendezték meg a 6. Cheerstars nemzetközi cheerleader bajnoságot, amely egyben magyar bajnokság is volt. A versenyre 4 országból, több mint 1000 versenyző érkezett, amivel ez az eddigi legnagyobb esemény a sport magyarországi történelmében.

x Hirdetés

Kiss Balázs a gyöngyösi csapat, a DreamTeam Cheerleaders elnöke, egyben a verseny szervezője elmondta, Gyöngyös számára óriási dolog egy ilyen torna szervezése, hiszen az ideérkező versenyzők, akik 20 különböző egyesületet képviselnek, később hírét vihetik a városnak. Az elnök hozzátette, a versenyzők nagyon jól érzik magukat, a szervezés kifogástalanra sikerült. A bajnokság pedig nem csak az indulók szempontjából állított rekordot, hiszen a nagyjából 800 fős nézőszám szintén egyedülálló itt Magyarországon.

Kiss Balázs külön kiemelte, hogy az utánpótlás számára mennyire fontosak az ilyen nagyszabású versenyek, hiszen a fiatalok láthatják, hogy a sportban milyen lehetőségek vannak, például egy egyetemi csapatban, amely aztán motivációként szolgálhat számukra a jövőben.

A bajnokságon a gyöngyösi csapat is kiválóan szerepelt, 10 aranyérem mellett, további 3 ezüst és 1 bronz lett a mérlegük.

Nemzetközi cheerleader verseny Gyöngyösön

x Hirdetés

Legendák a főszerepben! – Ilyen volt a bornapok harmadik napja

Gyilkosság történt a Városkert utcában

Gyilkosság történt a Városkert utcában