Legendák a főszerepben! – Ilyen volt a bornapok harmadik napja

A Mátrai Bornapok zárónapján a legnagyobb klasszikusokat láthatták a kilátogatók. Felelevenedett a Queen és Elvis Presley is, valamint érkezett többek között Szandi, a nap nagykoncertjét pedig a Neoton adta.

x Hirdetés

A bornapok utolsó napján szerencsére már nem kellett az időjárás miatt aggódni, a látogatók ennek örömére elég hamar meg is töltötték a Fő teret. Mindenki igyekezett kihasználni az utolsó lehetőséget a nagyszerű borok kóstolására, ezen felül pedig a templom előtti étkezdék is maximális kapacitáson pörögtek.

Az előadók részéről a napot Kállay Bori és Heller Tamás humoros opera előadása indította, utánuk pedig érkezett Szandi, aki az egész színpadot bejárva, egy igazán pörgős műsorral szolgált a nagyérdeműnek. Ezt követően két világsztár szellemét idézték meg a színpadon, először érkezett a Hungarian Rhapsody, akik a Queen legnagyobb slágereit játszották, majd pedig egy látványos Elvis-Show keretein belül hallhattuk a Rock ‘n’ Roll királyának halhatatlan számait.

A nap legjobban várt koncertjét pedig a Neoton adta, akiknek a kortalan zenéire az idősebb és a fiatalabb korosztály is egyaránt kitombolhatta magát. A másfél órás koncerten, az óriási klasszikusok mellett természetesen, Csepregi Éva fia, a dobos Heatile Dávid dobszólója is fantasztikus volt, a közönség bevonásával nagyjából 8 percig egyedül vitte el a show-t, miközben a büszke anyuka a színpad mellett figyelte az eseményeket.

A Mátrai Bornapok harmadik napjának galériáját itt tekinthetik meg.

Ezzel pedig lezárult a Mátrai Bornapok, aki szeretné visszanézni az eseményeket, exkluzív interjúkat, élő bejelentkezéseket, annak érdemes Gyöngyös Város Hivatalos Facebook oldalát, illetve a Gyöngyösi TV Facebook , Instagram és Youtube felületeit követnie.

x Hirdetés
A vasárnap is nagyszerűen telt a Bornapokon!

A vasárnap is nagyszerűen telt a Bornapokon!

Nemzetközi cheerleader versenyt rendeztek Gyöngyösön