Kezdődnek a Bornapok – exkluzív tartalmak a médiafelületeken

Ma veszi kezdetét a Mátrai Bornapok a Fő téren, a hétvége során pedig igazi sztárparádéra lehet számítani! A háromnapos fesztivál alatt olyan előadók érkeznek városunkba, mint Dzsudló, a Neoton együttes, vagy éppen a Svéd világsztár Dr. Alban. A Mátrai Bornapok alatt érdemes lesz velünk tartani, hiszen a város és a Gyöngyösi Médiaközpont különböző felületein folyamatosan jelentkezünk majd változatos, exkluzív tartalmakkal.  

x Hirdetés

A pénteki fellépők közül 18:30-ra érkezik a New Level Empire, 20:00-kor Dzsudló szántja fel a színpadot, a megmaradó energiáinkat pedig DJ Regán Lilivel tudjuk majd elhasználni 21:00-tól. A következő napokban még érkezik Pál Dénes, Singh Viki, Vásáry André, Szandi, a hétvége két legnagyobb fellépője pedig a nemzetközi sztár Dr. Alban, valamint a Neoton lesz.

Az előadóművészek mellett természetesen a bor is főszerepben, hiszen a díjtalanul látogatható rendezvényen hazánk második legnagyobb történelmi borvidékének krémje vonul fel a Mátrai borvidék legnagyobb ünnepén. A három nap alatt több mint 20 borász, nagyjából 120 féle borából válogathatnak majd a kilátogatók. Az esemény megkoronázásaképpen pedig szombaton kihirdetik Gyöngyös város borát, amely 1 évig fogja viselni ezt a megtisztelő címet.

A rendezők ezúttal is készülnek kísérőprogramokkal, így lesz vidámpark, kézműves és kirakodóvásár, a Fő tér északi részén pedig egy teljes gasztroudvart fognak berendezni, ahonnan akár még a szombat esti BL-döntőt is megtekinthetjük majd.

Érdemes lesz a közösségi médiában is nyomon követni a történéseket, hiszen színfalak mögötti interjúkkal, élménybeszámolókkal és különböző élő közvetítésekkel is készülünk ezen a három napon. Aki nem akar lemaradni semmiről, annak érdemes Facebookon Gyöngyös Város hivatalos oldalát követni, míg a Gyöngyösi Tv esetében a Facebook mellett a Youtube és Instagram oldalakat is.

További információkért itt, a GyöngyösMa.hu-n a programok fül alatt a Mátrai Bornapok felületét, valamint a Mátrai Bornapok Facebook eseményét ajánlott keresni a hétvége folyamán.

x Hirdetés

Változik a látogatási rend a kórházban

Elmarad az első két fellépő a Mátrai Bornapokon