Magyar Diáksportért díjjal tüntették ki a városvezetőt

Magyar Diáksportért díjjal ismerte el Hiesz György polgármester munkáját a Magyar Diáksport Szövetség – számolt be közösségi oldalán a városvezető. A kitüntetést a szervezet éves küldöttgyűlésén Balogh Gábor, az egyesület elnöke adta át a gyöngyösi városvezetőnek.

x Hirdetés

Mint arról a város honlapja is beszámolt, a diáksportért végzett kiemelkedő tevékenységéért Magyar Diáksportért díjban részesítette Hiesz Györgyöt, Gyöngyös polgármesterét a Magyar Diáksport Szövetség elnöksége. A kitüntetést Balogh Gábor, a szövetség elnöke és Tóth Zoltán alelnök adta át a városvezetőnek a szervezet éves rendes küldöttgyűlésén csütörtökön, Budapesten.

Gyöngyös városa az elmúlt években többször adott otthont diákolimipiai döntőnek többek között kézilabda, sportlövészet, kyokushin karate, vagy uszonyosúszás sportágakban. „Sokat dolgoztunk azon az elmúlt évtizedekben, hogy Gyöngyösön minden feltételt megteremtsünk a diáksport számára, igyekezetünk eredményét a számos, városunkban megrendezett diákolimpiai döntő bizonyítja. Bízom benne, hogy a diáksport iránti elkötelezettség a következő évtizedekben is meghatározó marad városunkban” – fogalmazott közösségi oldalán a kitüntetéssel kapcsolatban a polgármester.

A díjra a Heves Megyei Diák- és Szabadidősport Egyesület terjesztette a Magyar Diáksport Szövetség elnöksége elé Hiesz Györgyöt, aki számos testnevelő és sportszervező társaságában, egyetlen városvezetőként vette át az elismerést.

x Hirdetés
Holnap indul a Mátrai Bornapok!

Holnap indul a Mátrai Bornapok!

Anyai ösztön