Új szolgáltatással bővült a nyolcvanasi kisposta

Az ígéretekhez hűen, ATM automatát telepítettek az év elején, a Magyar Posta postapartneri programja keretében újranyitott nyolcvanasi kispostához, miután az ott élőknek évek óta igénye volt rá. A pénzautomata pedig már meg is kezdte működését.

x Hirdetés

Hiesz György polgármester elmondta, a kis öröm is öröm, egy modern városhoz pedig hozzátartoznak a pénzintézeti szolgáltatások. Mint emlékeztetett, nagyon sok postát bezártak az országban az elmúlt időszakban, Gyöngyösnek azonban sikerült megmentenie a mátrafüredi postát és újranyitni a kispostát, most pedig az önkormányzat számlavezető bankjának segítségével kihelyeztek egy ATM-et.  A városvezető hangsúlyozta, a bankok a város nagyságához, forgalomhoz mérten szerelnek fel automatákat, ebben az esetben ha a pénzforgalom nem éri el a kívánt szintet, a városnak kell a költségeket állni, azonban mint Hiesz György hangsúlyozta szívesen áldoznak arra, hogy nyíljon egy ilyen szolgáltatás.

Dr. Végh Attila önkormányzati képviselő, aki egyike volt azoknak, akik a nyolcvanasi kisposta újra nyitásáért harcoltak elmondta, ez egy nagyon nagy lépés a városrész életében. Felidézte, hogy január 26-án nyílt meg a kisposta és már akkor tudták, hogy lesz még tennivaló. Így például május elejétől egy napon hosszabb nyitva tartással várja az ügyfeleket a postahivatal, mától pedig megkezdte működését az ATM. Dr. Végh Attila elmondta, a következő időszakban annak érdekében, hogy az ügyfelek várakozása és az ott dolgozók munkavégzése komfortosabb legyen, egy légkondícionálót szerelnek majd fel, illetve a posta környékén parkolóhelyeket alakítanak ki.

x Hirdetés
Élő közvetítés: Pedagógusnap

Élő közvetítés: Pedagógusnap

Új lakók a Gyöngyösi Állatkertben (galéria)