Bajnok a GYAK

Feltette az i-re a pontot a Nagy György Gábor edző vezette csapat és magabiztos játékkal, gólgazdag mérkőzésen győzte le hatvani riválisát. A Gyöngyösi Atlétikai Klub U17-es korosztályú csapata ezzel megnyerte a bajnokságot és joggal ünnepelhette az aranyérmet.

x Hirdetés

Nagy György Gábor edző, így értékelte a mérkőzést: „A gyerekekkel egész évben sokat dolgoztunk azért, hogy a végén ilyen szép eredménnyel zárjuk a bajnokságot. Többen az NB III-as csapatban is belekóstolhattak milyen is a felnőtt foci. Azt gondolom, hogy hazai pályán veretlenek maradtunk, ez magáért beszél, bízom benne, hogy az osztályozó mérkőzésen is sikerrel helyt állunk majd egy hét múlva.”

A csapatra még vár egy osztályozó mérkőzés június 2-án, szintén a Kömlei pályán, az ellenfél a Budafok csapata lesz, tét az első osztályba kerülés.

MLSZ Regionális U17 Alap Középkelet – Felsőház 10. forduló

Gyöngyösi AK – FC Hatvan 7-1 (2-1)

V: Pádár Szabolcs, asszisztensek: Forgó Zsolt, Motsidlovszky Attila

GÓL: SZŰCS BALÁZS 14′ 1-0, 1-1 29′ SZABAD GERGŐ, CZINKÓCZI KRISTÓF 40′ 2-1, EGED ZALÁN 59′ 3-1, BOGNÁR BOTOND 62′ 4-1, LAKATOS GYÖRGY LEVENTE 71’5-1, RADNAI BOTOND 73′, 6-1, NYILAS PATRIK 81′ 7-1

GYAK: VERNYIK DÁNIEL – BÁGYI GERGŐ, GUTSCHKER DENNIS, SPANYÚR LEVENTE KÁROLY, VASZILKÓ MÁRTON, CZINKÓCZI KRISTÓF, SZŰCS BALÁZS, TASI GERGŐ, EGED ZALÁN, LAKATOS GYÖRGY LEVENTE, NYILAS PATRIK, DEBRECZENI MÁTÉ, BOGNÁR BOTOND, RADNAI BOTOND, HOLLÓ MÁTÉ NOEL, edző Nagy György Gábor

x Hirdetés

Gyermeknapi ramazuri (FOTÓK)

Lezárták az utat – helyenként fél méteres a víz