A meccs előtti órákban mentették fel az edzőt

A bajnokaspiráns Putnok látogatott a Gyöngyösi Atlétikai Klub csapatához az NB III-as labdarúgó bajnokság 29. fordulójában. A mérkőzésnek a vendégek részéről nagy tétje volt, ugyanis a bajnokság zárása előtt egy fordulóval, amennyiben győzelemmel hagyják el a pályát, biztos bajnokcsapatként mehetnek zuhanyozni.

x Hirdetés

A 90 perc ennek a jegyében telt el, de a mérkőzés előtt adott okot más is izgalomra. A GYAK háza táján, pontosabban az öltözőben is feszült volt a légkör, ugyanis Majzik Zoltán edzőt a találkozó előtti órákban felmentette a csapat további irányítása alól a klub elnöke, Kozma Zsolt. A Putnok elleni mérkőzést így már a csapat pályaedzője Nagy Gy. Tamás vezényelte le.

Észak-Keleti csoport 29. forduló
GYAK- Putnok 0-3 (0-2)
Játékvezető: Gáspár András,

Aszisztensek: Blum Dániel, Farkas Gergő
Gól: Boros Gábor, Pócsik Botond, Korbély Kristóf
GYAK: Tóth B. – Muhari Z. (Kozma G., 89.), Czinkóczi B., Forgó K., Uram D. – Nagy- György B., Gonda Cs., Sándor B. (Tóth L., 80.) – Béla S., Babarcsik B., Csörgő H. (Timon L., 83.). Megbízott-edző: Nagy-György Tamás.
PUTNOK: Mészáros D. – Mrva P., Lőrincz A., Pócsik B. (Komári Gy., 85.), Korbély K., Boros G., Váradi Á., Szabó K., Vattay M. (Gulyás M., 46.), Dobrovolszki J., Nemes M.
Edző: Szala Ákos.

Kozma Zsolt elmondta: tudták, hogy nem ők a mérkőzés esélyesei, de a fiúk tisztességesen helytálltak és igyekeztek megnehezíteni a bajnokcsapat dolgát.

A következő mérkőzést a Gyöngyösi AK idegenben, az Újpest FC II. ellen vívja május 26-án, vasárnap, 17 órakor.

x Hirdetés

Erőemelés után, testépítőként is szerzi az érmeket

Eső hűtheti le az időt