Kábítószer-kereskedelem miatt keresték a szabadon engedett férfit

Birtokunkba jutott információk szerint trükkös lopás és kábítószer-kereskedelem miatt keresték azt a férfi, akit rendőrségi intézkedés nélkül, kameránk előtt engedtek el. A férfi nem csak a városrendészeket fenyegette, de vélhetően kábítószer hatása alatt állt.

x Hirdetés

Mint arról Őrjárat című műsorunkban beszámoltunk, forgatásunk alatt kaptak a városrendészek egy lakossági bejelentést, miszerint egy férfi megállítja és inzultálja az embereket Farkasmálynál. Mire a rendészekkel a helyszínre értünk, a férfi öntudatlan állapotban autójában, a kormány mögött aludt, félig keresztbe megállva a farkasmályi bekötőúton. Mivel autójában vascső és kábítószergyanús anyag is látható volt, a városrendészek a biztonság kedvéért rendőri segítséget kértek. A járőrök hamarosan a helyszínre is értek, ekkor a férfi agresszív lett, fenyegette a városrendészeket, majd bevallotta, hogy kábítószerezett. Ennek ellenére a rendőrök elengedték a vélhetően kábítószer hatása alatt álló férfit.

Ezt követően természetesen megkerestük a Heves vármegyei Rendőr-főkapitányságot, akik a felvételt látva annyit közöltek, hogy vizsgálat indul az ügyben. Ezt a tényt erősítette meg a hétfői képviselő-testületi ülésen dr. Végh Attila önkormányzati képviselő kérdésére is Balogh Tibor rendőr ezredes, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese. Szerettük volna megszólaltatni a Gyöngyösi Rendőrkapitányság vezetőjét is, ám nem kívánt nyilatkozni. Arra a kérdésre, hogy valóban trükkös lopás és kábítószer-kereskedelem miatt keresik a férfit, azt válaszolta, ilyenről biztosan nincs szó, ám a birtokunkba jutott információk szerint a rendőrségen a férfival és autójával kapcsolatban ruházat- és járműátvizsgálásra kiadott utasítás van érvényben, ugyanis trükkös lopásban és kábítószer-kereskedelemben lehet érintett.

x Hirdetés
Sosem volt ekkora utazási kedv

Sosem volt ekkora utazási kedv

Megtagadta a nyomozást a rendőrség az erőmű ügyében