Egy évvel hosszabbított a szakember

Újabb egy évre szerződtette a gyöngyösi klub a lassan 70 éves szakembert, aki a sportág helyi fejlődését is biztosítja. Daniel Oravecz négy éve érkezett a mátraaljára.

x Hirdetés

Négy évvel ezelőtt szerződtette Daniel Oraveczet a Gyöngyösi Röplabda Sport Egyesület, aki több évtizedes élvonalbeli tapasztalattal a háta mögött érkezett Kazincbarcikáról a sportág egyik fellegvárából Gyöngyösre. A mestert a klub szakmai igazgatójává nevezte ki Botár Attila klubelnök azzal a céllal, hogy az akkori utánpótlás állomány gyarapodjon és az NB II-es felnőtt férfi csapat is előbbre jusson a tabellán. Daniel Oravecz több csapatnak is edzéseket tartott, oktatta a klub edzőit és a sportdiplomáciában is erősítést jelentett a klub életében. Az utánpótlás röplabdás állomány megháromszorozódott a klubban és a felnőtt férfiak is stabilizálták helyüket az NB II-es bajnokságban.

A gyöngyösi klubvezetésnek és a sportágat kedvelőknek is jó hír, hogy a lassan 70 éves szakembert sikerült újabb egy évre megnyerni a klub számára, ami mindenképpen nagy segítség lehet a tovább fejlődést illetően.

Az összetartás erősítése
Forrás: Gyöngyösi Médiaközpont

Daniel Oravecz lapunknak elmondta, szívesen jött a városba, hiszen új kihívásokat akart vállalni
és eredményesnek érzi a közös munkát. Az újabb felkérést már csak egy évre vállalta, mert az egészségi állapotában is sok változás történt az elmúlt évek során, de a szíve és az esze a régi, ami
a további egy éves maradás mellett segített dönteni.

x Hirdetés
Rendőri intézkedés nélkül, kameránk előtt engedték el a drogos férfit

Rendőri intézkedés nélkül, kameránk előtt engedték el a drogos férfit

Gyöngyösön jártak az illúzió mesterei

Gyöngyösön jártak az illúzió mesterei