Tavaszi zsongás – programdömping Gyöngyösön

Már óriásplakátokon is hirdetik városszerte, hogy a következő hónapokban milyen programok közül választhatunk. A nagy rendezvényeken túl, idén sem marad el a gyereknap vagy a városi majális – mondta Gyöngyös Ma című műsorunkban Válik István rendezvényszervező.

x Hirdetés

Elmondta, nem újdonság, hogy Gyöngyösön rengeteg program közül lehet választani minden hónapban, nagyjából 2021- ben nőtt meg az igény, hogy minél több rendezvény legyen, hiszen, mint fogalmazott akkor jöttünk ki a covidból és már senki sem akart otthon ülni.

Márciusban idén újdonság, hogy kiemelt húsvéti programmal készülnek. Március 23-án egy egész napos programmal várnak mindenkit. Lesz húsvéti csokitojás keresés, tojáspatkolás és kísérő programok. Áprilisban is számos olyan program lesz, amely már a fiatalokat és a családokat szólítja meg. Ilyen a Delta koncert, az Illúzió mesterei, de az érettebb korosztály is megtalálja a kedvére valót, a Máté Péter Best of kapcsán. Illetve, mint Válik István elmondta, ismét lesz CoolT buli, hogy ki lesz a fellépő nem árulta el, csupán annyit, hogy egy olyan fiatal is érkezik Gyöngyösre, aki most rendkívül népszerű a zeneiparban.

Május a városi majálissal indul, amikor egész napos programmal várják a családokat, este Kökény Attila és Rakonczai Viktor ad koncertet. Lesz városnap, amelyen Gyöngyös 690-es évfordulóját ünneplik, majd lesz gyereknap és a hónap végén idén is megrendezik a Mátrai Bornapokat.

A részletes programokat hamarosan nyilvánosságra hozzák, ám Válik István elmondta, hogy ezúttal a péntek szól majd igazán a fiataloknak, de igyekeztek olyan programsort összeállítani, amely mindenki kedvére való.

x Hirdetés

Kigyulladt egy autó

Égető probléma a szemétégetés

Égető probléma a szemétégetés