Halálos tűz Markazon

Teljes terjedelmében kiégett egy ház Markazon, a Dobó Isván utcában szombat reggel, a tűznek halálos áldozata is volt, tájékoztatott a Katasztrófavédelem.

x Hirdetés

Egy hetvenöt négyzetméteres parasztház égett le Markazon, a helyszínre érkezett gyöngyösi tűzoltók két vízsugárral kezdték el az oltást, majd a tűz továbbterjedésének megakadályozása érdekében egy újabb vízsugarat vetettek be a szomszédos épület védelmére.

A tűzoltók reggel kilencre fékezték meg a lángokat, a Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a helyszínre vonult egységek utómunkálatokat végeznek, mely során átszellőztetik az ingatlant.

Az Agria TV úgy értesült, a tűzoltók holtan találtak egy embert a romok között, ezt Nagy Csaba, a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője lapunknak telefonon meg is erősítette.

A helyszínen tartózkodó szóvivő elmondta, hogy szombat reggel negyed nyolckor érkezett jelzés a Heves Vármegyei Műveletirányítási Központba arról, hogy egy markazi ház tetőterében robbanás történt. Mire a helyi önkéntes és a gyöngyösi hivatásos tűzoltók a helyszínre értek, a ház már teljes terjedelmében lángolt. Később a Katasztrófavédelem Műveleti Szolgálata is a helyszínre vonult, végül összesen 16 tűzoltó három vízsugárral, több oldalról fékezte meg a tüzet.

x Hirdetés

Gyöngyösi tűzoltók évtizedes szolgálatát díjazták

Sokáig velünk marad még Péter vára