Videón a drogdílerek elfogása

Két gyöngyösi kábítószer-kereskedőt kapcsoltak le kedden hajnalban a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai, írja a police.hu. Az elfogásról videó is készült.

x Hirdetés

Mint azt kedden elsőként megírtuk, a Harmadosztályon akciózott a rendőrség, kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt vonultak ki a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának és Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai.

A rendőrök otthonában fogták el a 40 éves gyanúsítottat és 21 éves fiát, akik a gyanú szerint jelentős mennyiségű, több kilogrammnyi kábítószert adtak el.

A házkutatás során a nyomozók két nagy értékű személyautót, pénzt, luxuskarórákat, ékszereket, továbbá egy 100 millió forint értékű, gyöngyösi családi házat is lefoglaltak, amelyek a bűnös tevékenységből szerzett bevételből származnak. A fiatalabbik gyanúsítottól egy gáz-riasztópisztolyt is lefoglaltak.

A két férfit jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett gyanújával hallgatták ki a nyomozók, és őrizetbe vételüket követően kezdeményezték letartóztatásukat. 

x Hirdetés

Eljárás indul a gyöngyösi kórház ellen egy fiatal beteg halála miatt

El se induljon – bekeményít az időjárás