Papírja van róla: Hiesz György jó gyerek

Ötödik alkalommal járja majd Gyöngyös utcáit a COOP Mikulás Kisvonata, jelentette be a Városházán Hiesz György, Gyöngyös polgármestere és Fekete Tibor, a Coop Szolnok vezérigazgatója.

x Hirdetés

A COOP Mikulás kisvonata az elkövetkezendő napokban délelőttönként útba ejti majd a város valamennyi óvodáját,  ajándékokkal örvendeztetve meg a kicsiket, és a Mikulás látogatást tesz majd a gyöngyösi kórház gyermekosztályán is, hogy a gyógyuló kis betegek is találkozhassanak vele.

Fekete Tibor elmondta, hogy aki jó, azt megajándékozza a Mikulás, majd hozzátette, tudomása szerint idén a polgármester is jó volt, ezzel Hiesz György részére át is nyújtott egy „jó gyerek igazolást.”

A Mikulásvonatra bárki felszállhat, akinek van karszalagja. A Mikulásvonat december hatodikán reggel 9 és délután 3 között szállítja a gyerekeket a városban.

Hiesz György polgármester elmondta, ez az akció idén különösen fontos, hiszen a családok nehezebb helyzetben vannak az infláció miatt, és sokmindenre nem jut a pénzből, így ez egy üde színfolt lehet az adventi időszakban a gyöngyösi családoknak.

x Hirdetés
Márciusban indul az építkezés Gyöngyös új városrészén

Márciusban indul az építkezés Gyöngyös új városrészén

Kiadták a riasztást