Hétköznapi hősök – film készül Nádudvari Péterről (videó)

Múlt hét vasárnap 160 kilométert lefutva ért fel a csúcsra, Kékestetőre Nádudvari Péter, jótékonysági sportoló. Az utolsó métereket Marcival, a súlyosan beteg kisfiúval tette meg. Péter most lefutott kilométereivel neki gyűjt, hogy legalább az esélyes meglegyen annak, hogy Marci egy boldog és egészséges életet élhessen.

x Hirdetés

Nádudvari Péter sokaknak segített már az élete során, ebben az évben egy agydaganattal küzdő kisfiúért, Szabó Marciért húzta fel a futócipőt, akinek az egyetlen esélye egy több éve tartó németországi kezeléssorozat, amelynek a következő részeire gyűjt. Eddig közel ötmillió forint jött össze. A vállalásáról most film készül, amelyből egy előzetes már megtekinthető.

Péter elmondta, „A legnagyobb kihívásom az előző hétre esett, amely során egy „hosszú hétvége” alatt a debreceni Nagytemplomtól Kékestetőre futottam el több mint 160 kilométert megtéve. Az utolsó métereket, a csúcskőre vezető utat pedig a kisfiúval együtt tettem meg, szívhez szóló pillanatok voltak.”

Marci édesanyja, Szabó-Bárdos Adrienn a csúcsra futást követően elmondta „Hatalmas pozitív megerősítést adott a Kékes csúcsára való felfutás, hogy van értelme küzdeni és van remény. Az adományoknak köszönhetően Marci kezelése folytatódhat és szerencsére az eredmények is javulást mutatnak. A helyzetünk azonban még mindig válságos, a család egyetlen kenyérkeresője, Marci apukája nemrég szívrohamot kapott.

x Hirdetés

Az ’56-os forradalom és szabadságharcra emlékeztek (galéria)

Arcán őrzi az 56-os események emlékeit

Arcán őrzi az 56-os események emlékeit