Életet mentettek a gyöngyösi rendőrök

Egy 87 éves kisnánai nő eltűnését jelentették az aggódó hozzátartozók a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányságnak október 4-én hajnalban aggódó hozzátartozói, az idős hölgy éjjel otthonából gyalog ismeretlen helyre távozott, közölte a rendőrség.

x Hirdetés

A gyöngyösi rendőrök kezdték meg az idős asszony felkutatását, hozzájuk csatlakoztak a vármegyei rendőr-főkapitányság kutyás és drónos munkatársai. A keresésben később a környező települések polgárőrei, a Mentődrónpilóták Egyesülete, valamint a Help és a Hope Speciális Kutató-Mentő Egyesület szakemberei is részt vettek.

Húsz polgárőr, négy drónpilóta, nyolc rendőr, hat speciális mentő, és öt kutya kellett hozzá, hogy megtalálják az október 5-én eltűnt 87 éves kisnánai nőt, aki hajnalban gyalog hagyta el otthonát.
A Help Egyesület speciális mentői is kutyákkal keresték az idős kisnánai asszonyt (Fotó: Police.hu)

Végül több mint húsz polgárőr, négy drónpilóta, nyolc rendőr, hat speciális mentő, és öt kutya pásztázta a környéket az asszony után kutatva, akit mindenki megkönnyebbülésére végül este fél hat körül meg is talált Kele Gábor rendőrszázados, a Gyöngyösi Rendőrkapitányság gazdaságvédelmi osztályvezetője.

A hölgy nem jutott messzire a településtől, a lakott területtől mintegy hétszáz méterre bukkantak rá. A földön fekvő nő szerencsére nem szenvedett sérüléseket, de kimerültsége miatt a rendőrök kézben vitték ki a mentőkhöz, akik orvosi kivizsgálásra szállították.

x Hirdetés

Rendszerátállás

A szabadságharc hősei a ma emberének is példát mutatnak (galéria)