Több száz szabálytalankodót csípett fülön a rendőrség

Közel 250 szabálytalankodót szűrtek ki a rendőrök Heves vármegyében a múlt heti Biztonság Hete elnevezésű kampányban, Gyöngyösön a legtöbb bírságot be nem kötött biztonsági övek miatt szabták ki.

x Hirdetés

A bukósisak, a biztonsági öv és a megfelelő gyermekülés használatát ellenőrizte a rendőrség múlt héten Heves vármegyében a Biztonság Hete kampány keretében. A program célja az volt, hogy felhívják a figyelmet a biztonságos közlekedés fontosságára, ezzel is elősegítve a balesetek megelőzését, a közlekedésbiztonság javítását. Az ellenőrzésen túl a vármegyei kapitányság Facebook oldalán napi szinten jelentek meg a passzív biztonsági eszközök használatáról szóló anyagok.

A rendőrség most lapunkkal közölte az egy hetes fokozott ellenőrzés eredményeit is. A megállított gyöngyösi autósok közül mindenki megfelelően használta a gyermeküléseket, a vármegyében is csupán egy autósnál találtak szabálytalanságot. Városunkban összesen 34 sofőr és 17 utas kapott bírságot, mivel nem használták a biztonsági övet, és a vármegyében összesen 250 szabálytalankodót szűrtek ki egy hét alatt.

x Hirdetés

Állami és kormányközeli cégek a partnerei Orbán testvérének

Tűzgömb suhant el felettünk (videó)