Tóth Gabi exét igazolta le a Lifestyle Hotel Mátra

Krausz Gábor celebszakács lesz a mátraházai Lifestyle Hotelt is magába foglaló új szállodalánc „executive séfje,” írta meg a Bors.

x Hirdetés
Krausz Gábor (Fotó: TV2)

Hilaris Hotels néven indít szállodaláncot a javarészt Tiborcz Istvántól vásárolt hoteleiből a Peter’s Consulting Kft, melynek tulajdonosa az a Zentai Péter, aki korábban  a kilencvenes években a Gazprom helyi képviselőjeként Magyarországra került orosz milliárdos, Megdet Rahimkulov cégeinek irányítójaként szerzett ismertséget.

A szállodalánc Ausztriában és Magyarországon fog működni, beletartozik a muraui Relax Resort Kreischberg, az Alpenblick Kreischberg és Waldschlössl hotelek, a felújítás alatt álló Seppenwirt hotel és rendezvényház, valamint a LifeStyle Hotel Mátra. A Quastor csoporttól előbb Mészáros Lőrinchez, majd Tiborcz Istvánhoz kerülő, bűnügyi zár alatt álló szálloda eladásáról és szövevényes történetéről itt írtunk korábban.

A lánc gasztronómiai koncepciójának kidolgozására Krausz Gábort kérték fel, aki a Borsnak elmondta, hogy régről ismeri a projekt résztvevőit, korábban viszont azért nem valósult meg az együttműködés, mert Krausz saját éttermet szeretett volna nyitni. A celebséf viszont ezt korainak érezte volna, mint mondta, az étteremnyitás előtt szeretne még „tapasztalatokat gyűjteni, megismerni a különböző tájegységek speciális ételeit megismerni, sok embernek örömet szerezni a gasztronómiánkkal.”

x Hirdetés

Szociális napelempark épül

Kit, mikor, hol lehet keresni? – indul az új ügyelet