Elismerésben részesült a fiatal gyöngyösi orvos

Gyöngyösi szakorvos is kiérdemelte a Richter Gedeon Nyrt. által, életre hívott Richter Érdemérem díjat. dr. Watti Jezdancher azért dolgozik, hogy a fiatalok egészségügyi szokásait megreformálja.

x Hirdetés

A kezdeményezés célja, hogy a nyilvánosság látókörébe emelje az orvostársadalom mindennapi, kiemelkedő felelősséggel járó munkáját. Az elismeréssel a vállalat támogatja az olyan innovatív ötletek, jó gyakorlatok adaptálását, melyek elősegíthetik a hazai egészségügyi ellátás színvonalának további emelését, valamint az orvosi hivatás hatékonyságának növelése által hozzájárulnak a magyar gyógyszergyártó vállalat olyan fontos célkitűzéseinek megvalósulásához, mint az egészségmegőrzés fenntartása.

A közelmúltban megtartott díjátadó ünnepségen a tavalyi, háziorvosok számára átadott elismerésekhez hasonlóan idén is három kategóriában osztotta ki a zsűri a díjakat a szakorvosok számára, illetve minden kategóriában különdíjasokat is hirdettek.

Az év legjobb prevenciós gyakorlatát folytató szakorvosa címet dr. Watti Jezdancher belgyógyász, endokrinológus adjunktus, a gyöngyösi Bugát Pál Kórház orvosigazgató-helyettese kapta, akinek hosszú távú célkitűzése, hogy a fiatal generáció tagjai képessé váljanak olyan egészségügyi szokások, hagyományok átörökítésére, amelyek hosszú távon pozitív társadalmi magatartásként tudnak megjelenni. – számolt be róla a gyöngyös.hu

Borítókép: weborvos.hu

x Hirdetés
Lepd meg! - Anyák napi ajándékötletek a kreatív percekben!

Lepd meg! – Anyák napi ajándékötletek a kreatív percekben!

A Mátrai Erőműbe látogatott a miniszter