Verekedés tört ki a mérkőzésen

Kakaskodás alakult ki a hétvégén Andornaktályán, a Gyöngyöshalász elleni mérkőzésen, végül a kegyelemdöfést egy pályára berohanó néző adta meg.

x Hirdetés

A halásziak edzője a Gyöngyösi TV-nek számolt be arról, hogy jó mérkőzésnek indult a Marshall ASE – Gyöngyöshalász SE meccs, ugyan az ellenfél agresszív játékot játszott, volt kisebb nagyobb kakaskodás, de, mint Labancz Róbert elmondta, ez még belefér. Ugyanakkor a meccs vége előtt néhány perccel, a 16-osnál két játékos -Rédei Milán és az ellenfél védője- összecsúszott, ezt követően kaptak össze a játék hevében.

Látva az indulatokat a többi játékos is odarohant, majd egy néző a kispad mögül berohant és beugorva a tömegbe kétszer tarkón verte Rédei Milánt, a halásziak játékosát, amitől még nagyobb kavarodás alakult ki – mesélte Labancz Róbert. Ezt követően a verekedő néző kétszer is megpróbált visszajutni a pályára, ám végül autóba ült és elhajtott. Labancz Róbert mint mondta, nem érti, hogy a játékvezető, hogy engedhette tovább a játékot. Hozzátette, egyeztetnek a vezetőséggel is megteszik a szükséges lépéseket.

A Heves vármegyei I. osztályú bajnokság 21. fordulójában a mérkőzés végül 2-1-es hazai sikerrel zárult.

Borítókép: Freepik

x Hirdetés

Gyöngyösről is látszódott a táncoló sarki fény (videó)

Sikerült – Feljutottak az alaptáborba