Médiaközponttá alakul a Gyöngyösi TV

Új műsorokkal, országosan ismert műsorvezetőkkel, még több helyi információval és érdekes beszélgetésekkel jelentkezik 2022. február 18-ától a Gyöngyösi TV. Hétköznap esténként óránként rövid hírek és Gyöngyös Ma néven helyi aktuális témákat érintő beszélgetések várják a nézőket, péntek este pedig Aktuális Extra néven új közéleti magazin indul Kóczián Péter vezetésével. Átalakulnak a már megszokott műsorok: szombat este jelentkezik a Nápolyi szórakoztató magazin, vasárnap este pedig a Nézőtér kulturális műsor.

x Hirdetés

Az átalakulás kapcsán Mikó Dalma főszerkesztő elmondta: az új műsorrend tükrözi azokat a nézői elvárásokat, amelyet a közelmúltban mértek fel az Ipsos Zrt. segítségével. Eszerint a nézők 63 százaléka elsősorban a helyi hírekre kíváncsi, emellett a kulturális, szórakoztató és a sporttal kapcsolatos tartalmak érdeklik a nézőket.

A megváltozott médiafogyasztási szokásokat figyelembe véve a hagyományos híradó helyett óránként rövid hírekkel és időjárással jelentkeznek öt percben, minden hétköznap. A hírek háttérét a Gyöngyös Ma című műsorban világítják meg, amelyben a már jól ismert műsorvezetők ( beszélgetnek meghívott vendégeikkel. Péntek este jelentkezik az Aktuális Extra című egy órás közéleti magazin, amelyben Kóczián Péter, a HírTV korábbi műsorvezetője járja körül a helyi és az országos témákat vendégeivel.

A szórakoztatásról Tufescu Csenge és Nagy Zoltán gondoskodik a szombatonként jelentkező Nápolyiban, amely még több információval és helyi érdekességgel szolgál annak köszönhetően, hogy a megszűnő Nappali című műsor témáit is magába foglalja. A kulturális tartalmakat, a színház, film és az egyéb művészetek bemutatását a Nézőtérben Lónyai Linda biztosítja vasárnap esténként.

A helyi aktualitások mellett országosan ismert műsorvezetők és országos témák is megjelennek majd a Gyöngyösi TV adásában. Veiszer Alinda műsorának első adásában Presser Gáborral beszélget majd, Gulyás Márton Partizán című műsorában pedig Bödőcs Tibor humoristával találkozhatnak a nézők. A Gyöngyösi TV-ben debütál először televízióban Mészáros Antónia videósorozata, amelyben a gyermekkor jelentőségéről beszélget meghívott vendégeivel.

A Gyöngyösi TV átalakításáról 2022. január 27-én döntött a Képviselő-testület. Ennek értelmében a Gyöngyösi TV Gyöngyösi Médiaközpont Nonprofit Kft. néven folytatja tovább tevékenységét. Szabó Attila ügyvezető elmondta: a névváltás tükrözi egy olyan médiaközpont létrejöttét, amely megfelel a mai kor kihívásának, megteremti a szinergiákat a különféle médiatípusok között és együttműködik a városban jelenlevő média szereplőivel.

x Hirdetés
A hit világa 2022.02.15.

A hit világa 2022.02.15.

Nézőtér 2022. 02. 20. 1. rész

Nézőtér 2022. 02. 20. 1. rész