Már csak ma felhasználhatóak a kuponok

A városkártyát kiváltó gyöngyösi lakosok ma éjfélig használhatják fel 4000 forintos vásárlási utalványukat. A kuponokat a Gyöngyszöv Coop Zrt. két üzletében, a Sláger ABC-ben és dombi Coop FA ABC-ben lehet beváltani. A kedvezményre az első 5000 felhasználó jogosult, akik június 30 előtt regisztrálnak, így akár még a mai napon is érdemes lehet letölteni az applikációt.

x Hirdetés

Mint arról korábban beszámoltunk, május 9-én rajtolt el a város app, amely amellett, hogy számos információt, hírt tartalmaz, elérhető egy hibabejelentő felület, közvetlenül a szomszéd felügyelők, illetve számos kedvezményt biztosít, első körben a városi cégeknél, mint Mátra Művelődéi Központ, városi strand, könyvtár vagy éppen a Cinema Bridge mozi. A kedvezményt adó cégek sora azonban várhatóan a jövőben bővülni fog, hiszen számos helyi kisvállalkozás érdeklődik a lehetőség iránt.

Eddig összesen 2918 felhasználó regisztrált, a 16 év feletti lakosságot tekintve ez 15 százalékos arányt jelent. Legtöbben a belvárosból regisztráltak, nagy azonban az aktivitás a 80-asban és a Dél-Kálvária part területén is. A legnépszerűbb szolgáltatások, melyeket a városkártya felhasználók igénybe vettek a mozi és a városi strand volt.

Fontos, hogy sokan, bár már regisztráltak, a kedvezményes kuponjukat nem használták fel, így számukra is a mai nap lesz az utolsó lehetőség a felhasználásra. A kupon beváltása rendkívül egyszerű, az applikációban a városkártya fülre kell kattintani, majd a kuponjaim felületen jelennek meg a rendelkezésre álló kuponok, ahol a beváltani kívánt kupon QR- kódját kell leolvasni.

x Hirdetés

Baleset az M3-as autópályán Hortnál

Hétfőn szünetelnek az egészségügyi szolgáltatók