Remekelt Magda Boldizsár

Magda Boldizsár 2 aranyat és 1 ezüstérmet szerzett élete első felnőtt világversenyén a belgrádi vizes Európa-bajnokságon. A gyöngyösi úszó Sport7 című műsorunkban elmondta, bár az olimpiai kvalifikáció még nem jött össze, büszke az elért eredményekre.

x Hirdetés

Magda a váltókban tevékenykedett, az eredeti elképzelések helyett azonban nem 1, hanem összesen 4 váltó tagjaként indulhatott. Az első napon egyből a mély vízbe dobták, a szövetségi kapitány Sós Csaba ugyanis pihenőt szeretett volna adni pár úszóknak, így Boldi a 4×200-as váltóval kezdte az EB-t. A csapat tagjaként végül ezüstérmet szerzett. Az EB győzelmeket a 4×100-as gyors, valamint a 4×200-as mix gyorsváltó hozta neki, melyekben elengedhetetlen szerepe volt a sikerek tekintetében.

Magda kiemelte, nem volt egyszerű a beilleszkedés, de szerencsére sokakat már ismert a csapatból, hiszen több úszóval is gyakorlatilag együtt versenyezték végig az utánpótlást. Elmondta, különös izgalom lett rajta úrrá a verseny alatt, olyan, amit eddig még nem érzett, ez kicsit hátráltatta is, de összességében elégedett a teljesítményével. A BVSC versenyzőjének most nem a nyári szünet kezdődik, egyből visszaáll a munkába, emellett pedig próbálja segíteni a fiatalokat is, akik számára most kezdődik majd az Országos Bajnokság.

A magyar csapat összességében is kiválóan szerepelt, 31 aranyéremmel a valaha volt legjobb EB szereplésünket zártuk.

x Hirdetés
Aranyérmes lett a GYAK U17-es csapata!

Aranyérmes lett a GYAK U17-es csapata!

Heves megyei rendőrök az emberkereskedelem ellen