Új rendőrkapitány Gyöngyösön

Meg nem erősített információink szerint leváltották Juhász Jánost a Gyöngyösi Rendőrkapitányság éléről, helyette pedig Balogh Tibor kerülhet vissza a kapitányi székbe, aki 2019-ig töltötte be ezt a pozíciót, ezt követően pedig a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőr-főkapitány helyettese lett.

x Hirdetés

Balogh Tibor előreléptetése után Juhász Jánost nevezték ki, aki előtte a Hatvani Rendőrkapitányság vezetője volt, az elmúlt 5 évben ő látta el a kapitányságvezetői feladatokat. Nem volt zökkenőmentes regnálása, áprilisban például a testület nem fogadta el a Gyöngyösi Rendőrkapitányság 2023. évi beszámolóját. Igaz hangsúlyozták, nem a helyi rendőrök munkájával van problémájuk, hanem csupán jelzéssel akartak élni, hogy a jelenlegi rendszer nem működik és a jelentős létszámhiányt meg kell oldani a közbiztonság tovább javulása érdekében. De szintén nagy port kavart, amikor Őrjárat című műsorunkban a kameránk előtt egy férfi fenyegette a városrendészetek és ismerte be, hogy kábítószert fogyasztott, ennek ellenére rendőri intézkedés nélkül hagyták, hogy elhajtson az autójával. Az áprilisi ülésen Juhász János csupán annyit mondott, hogy vizsgálat folyik az ügyben.

Természetesen megkerestük a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is, hogy valóban leváltották-e a rendőrkapitányt, vagy mi az oka a személycserének, de későbbre ígértek tájékoztatást.

x Hirdetés

Feljelentést tesz az Önkormányzat a csaló cég ellen

Telefon tolvajt fogtak a rendőrök