Megkezdődik a nyugati elkerülő meglévő szakaszának újjáépítése

A meglévő szakasz újjáépítésével folytatódhat a nyugati elkerülőút építése. A munkák ideje alatt az elkerülőt lezárják a forgalom elől, a földterületek megközelítésére kerülőutakat jelölt ki a kivitelező – olvasható a gyongyos.hu oldalon.

x Hirdetés

Elbontják és újjáépítik a nyugati elkerülőút eddig meglévő szakaszát, amely az állatkert és a lovarda között található. A munkavégzés hétfőn, június 24-én kezdődik, és várhatóan ősz végéig tart majd. Az útszakaszt ez idő alatt elzárják a forgalom elől, a környező földterületek megközelítésére pedig alternatív útvonalakat jelölt ki a kivitelező.

 A földeket a térképen sárgával jelzett földutakon keresztül lehet megközelíteni. Az elkerülőúton történő átközlekedésre két helyen lesz lehetőség ( Fotó: gyongyos.hu)

Ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, az útszakasz átadása folyamatosan csúszik, annak ellenére is, hogy a hatályos vállalkozási szerződés szerinti véghatáridő, 2023 októbere lett volna. Az Építési és Közlekedésügyi Minisztérium korábban ezt a körforgalmak befejezésének csúszásával indokolta. Legutóbb mi is megkerestük a minisztériumot, válaszukban 2024. november 15.-ét jelölték meg határidőnek.

x Hirdetés
Mindenkit vár a Múzeumok Éjszakája

Mindenkit vár a Múzeumok Éjszakája

Mi is az a funkcionális fitness?

Mi is az a funkcionális fitness?