Gyöngyösi pedagógusokat is elismertek

A Gyöngyösi Felsővárosi Általános Iskola adott otthont az idén a Hatvani Tankerületi Központ Pedagógusnapi ünnepségének, amelyen az oktatási intézmények igazgatói mellett, a tankerületi iskolák országgyűlési képviselői is köszöntötték a pedagógusokat.

x Hirdetés

Az idei évben tankerületi igazgatói pedagógus dicséretet kapott Mérai Annamária, az Egressy Béni Két Tanítási nyelvű Általános Iskola, Domoszlai Józsefné, a Felsővárosi Általános Iskola, Dr. Ludányi Lajos, a Berze Nagy János Gimnázium, valamint Bojeczánné Vágó Veronika Magdolna , az Arany János Általános Iskola pedagógusa.

Tankerületi igazgatói alkalmazotti elismeréseket vehetett át Juhász Zoltánné, az Arany János Általános Iskola igazgatója.

Az elismerések átadását követően, Kozmáné Derda Edit tankerületi igazgató pohárköszöntőjében a gyermekek és a pedagógusok gyengéd és támogató kapcsolatáról beszélt. Kiemelte, hogy az ünnep fontossága abban is rejlik, hogy felhívja a figyelmet a pedagógusok áldozatos munkájára és szerepük fontosságára, hiszen ők nemcsak tudást adnak át, hanem értékeket, érzelmeket közvetítenek és segítenek a gyermekek személyiségfejlődésében, valamint megköszönte a felsőbb vezetés támogató együttműködését is.

x Hirdetés

Illegális e-cigi árusokra csapott le a NAV

Vadak pusztítják a virágokat – pótolták őket (videó)