Érkezik a strandidő!

Az előttünk álló hétvégén is már mérhetünk térségünkben akár 31 fokos hőmérsékleti csúcsértékeket, azonban az igazi melegedés hétfőtől veszi kezdetét és a jövő hétvégére akár a 40 fokot is elérheti a hőmérő higanyszála.

x Hirdetés

A délire, délnyugatira forduló légáramlásnak köszönhetően hazánkat napról-napra egyre melegebb léghullámok érik el- tudtuk meg Bakota Zsolt, időjárás-előrejelzőtől. A hétvégén sok lesz a napsütés, amit azért gomoly és fátyolfelhő megzavarhat. Vasárnap elszórtan kialakulhat zápor, zivatar majd hétfőtől csapadékra nem kell készülni Heves vármegye és Gyöngyös térségében. A jövő héten pedig alapvetően napos, száraz, csapadékmentes időben lesz részünk-tette hozzá.

Hétfőn 28-33, kedden 30-34, szerdán 31-36, csütörtökön 33-38, míg pénteken 34-40 fok közötti délutáni csúcsértékek várhatóak. Bakota Zsolt ezért azt tanácsolja, hogy gondoskodjunk bőrünk védelméről, hiszen országszerte nagyon erős lesz az UV-sugárzás. Emellett fogyasszunk megfelelő mennyiségű folyadékot és semmiképp se hagyjuk gyermekeinket, házi kedvenceinket a tűző napon álló, zárt járműben! 

x Hirdetés

Elhunyt Csépéné Bércesi Ágota

3. helyezést ért el az országos pénzügyi vetélkedőn az Aranykák4a!

3. helyezést ért el az országos pénzügyi vetélkedőn az Aranykák4a!