Teljes felújítás alatt a József Attila Kollégium első szintje

A Heves Vármegyei Szakképzési Centrum teljes körű felújítást végez a József Attila Kollégiumban. A több mint 50 millió forintos felújítás nyomán a kollégium első szintje kényelmes, modern, 21. századi körülményekkel várja ősztől a diákokat.

x Hirdetés

A több mint 40 éves épületben 1983 óta csupán kisebb-nagyobb javításokra, rekonstrukciókra kerülhetett sor. A Szakképzési Centrum egyik legfőbb prioritásának tekintette, hogy a diákok életminőségét alapvetően meghatározó kollégiumi környezetet kényelmi és szociális igények mentén alakítsa át, szem előtt tartva a mai kor követelményeit.

A távol élő tanulók számára mindig is vonzó volt, hogy kollégisták legyenek, hiszen az iskola épületét csupán egy függőfolyosó választja el a kollégiumtól.

A munkálatok érintik a szellőzőrendszer és a vizesblokkok felújítását, a hideg-, melegburkolatok teljes cseréjét. A régi linóleum padlóburkolatot modern, esztétikus parkettára cserélik. A fűtésrendszer részleges felújítása új radiátorok felszerelésével valósul meg. A korábban négyszemélyes szobákat kétszemélyessé alakítják át és modern, kényelmes bútorokkal rendezik be. A felújításnak köszönhetően a kollégium szobái komfortosabbá, szellősebbé válnak. A felújítást a belső ajtók cseréje és a falak festése teszi teljessé.

Megújult köntöst kap a számítógépterem, a klubhelyiség és a tanulószoba is. A kollégiumban teljes wifi lefedettséget biztosítanak a diákok számára.

Ez a nagyszabású felújítás azt a célt szolgálja, hogy a kollégiumban lakó diákok méltó és modern környezetben végezhessék tanulmányaikat a gyöngyösi József Attila Technikumban.

x Hirdetés

Önvédelemből ölhetett a lány

Hevesben szedi leginkább áldozatait a közút