Önvédelemből ölhetett a lány

Önvédelemre hivatkozva késelte halálra közös gyermekük édesapját egy fiatal nő vasárnap a Városkert úton. A húszas éveiben járó nő azóta apjához költözött, az ügy lezártáig nem nyilatkozik – számolt be az AcNews.

x Hirdetés

A portálnak az egyik szomszéd azt nyilatkozta, hogy a férfit vasárnap reggel ölték meg, a holttestét azonban csak este vitték el. Úgy tudni – erről még mi is hírt adtunk – , hogy a nő annyira részeg volt, hogy a rendőrök sokáig nem tudták kihallgatni.

Egy másik szomszéd úgy nyilatkozott, hogy a fiatalok között gyakran volt vita, a 22 éves lány féltékeny volt párjára. Egy ilyen féltékenységi vita vezethetett a tragédiához. A lány a rendőröknek azzal védekezett, hogy a férfi rátámadt, önvédelemből szúrt. A párnak van egy négy hónapos kisfia, őt a nagyszülők nevelik, a megölt férfi testvére szerint a lány már az első nap lemondott a babáról.

A rendőrség emberölés ügyében nyomoz. A lányt gyanúsítottként hallgatták ki, de még vasárnap éjszaka elengedték. Jelenleg vizsgálják, hogy jogos védelmi helyzetben cselekedett-e – olvasható az AcNews.hu oldalon.

x Hirdetés

„A végén mi győzünk” – Gyöngyösre látogatott Gyurcsány Ferenc

Teljes felújítás alatt a József Attila Kollégium első szintje