Még három hétig él a kuponakció

Kétezer forint értékű vásárlási kupont biztosít a Városkártya felhasználóknak Gyöngyös Város Önkormányzata. Bár az érdeklődés a mobileszközökre letölthető applikáció iránt kimagasló Gyöngyösön, sokan nem tudják, hogy a kuponokat legkésőbb 2024. június 30-ig be kell váltani, különben elvész a kedvezmény.

x Hirdetés

Mint arról korábban beszámoltunk, a kuponakciót dr. Végh Attila baloldali frakcióvezető javaslatára fogadta el még március végén a képviselő-testület, amelyhez 10 millió forint keretösszeget biztosított. Ennek értelmében a Városkártya bevezetésétől számított legfeljebb 60 napig a városkártyát igénylő személyek meghatározott vásárlásaik során 2000 forint kedvezményben részesülnek. A kedvezményt úgynevezett virtuális kupon formájában vehetik igénybe a Városkártya applikációt letöltők, amely a regisztráció jóváhagyását követően automatikusan aktiválódik. Azok, akik a fizikai kártyát igényelnek, a kártya mellé kinyomtatott kupont kapnak a Városháza ügyfélszolgálatán.

A Városkártya iránti érdeklődés kimagasló, hiszen 2024. június 5-ig a 16 éven felüli lakosság közel 10 százaléka, 2444 fő töltötte le az alkalmazást vagy igényelt fizikai kártyát. Fontos azonban felhívni a figyelmet arra, hogy a kuponokat legkésőbb 2024. június 30-ig lehet levásárolni a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt. erre kijelölt két üzletében (Sláger ABC, FA ABC), különben elvész a kedvezmény. Eddig a regisztrált felhasználók alig 10 százaléka élt a kedvezményes vásárlás lehetőségével. A Városkártya kupont beváltók számára a pénztárnál a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt. jóvoltából további 2 darab, egyenként ezer forint értékű nyomtatott kupont adnak át, amely további vásárlások alkalmával válthatók be úgyszintén 2024. június 30-ig a két érintett üzletben.
A kuponok aktiválásához és beváltásához az alábbiak szerint végezhető el:

  1. Nyissuk meg a mobil alkalmazást
  2. Lépjünk be a városkártya modulba
  3. Válasszuk ki a Profil menüpontot
  4. Kattintsunk a kuponra
  5. Nyomjuk meg a beváltás gombot. A megjelenő QR kódot szükséges beolvasni a pénztáros készülékénél.

Fontos tudni, hogy a városkártya QR kód és a kupon QR kód eltérő, csak a kupon beolvasásával kaphatnak kedvezményt a vásárlók. A beváltási folyamathoz nyújt segítséget az alábbi videó is:

Kuponbeváltás lépésről lépésre

A Városkártyával kapcsolatos további információk (felhasználói útmutató, elfogadóhelyek) a város hivatalos oldalán találhatóak.

x Hirdetés

„Nevető második” – TISZA Párt hatása a helyi választásokra

Megújulnak a műemlék épületek

Megújulnak a műemlék épületek