Honeybeast és Dr. Alban! -Ilyen volt a bornapok második napja

Eső vs Mátrai Bornapok 0:2. Az időjárás ismét megpróbálta elmosni a fesztivált, és bár sajnos a Vidróczki Néptáncegyüttes fellépése valóban elmaradt, összességében egy óriási bulinak lehettek részesei a kilátogatók. A fesztivál legsűrűbb napján vagyunk túl, amelynek két csúcspontja a Honeybeast, valamint a világsztár Dr. Alban volt.

x Hirdetés

Szombaton már korán reggel elkezdődtek a programok, igaz nem a Fő téren, ugyanis két nosztalgia gőzössel is lehet ma utazni a vonatok fanatikusainak. Az első Budapestről érkezett a városunkba, míg a másikkal Mátrafüredre utazhattunk. A gőzösökről készített összefoglalónkat itt tekinthetik meg.

A délutáni programkavalkád a Lilin zenekarral kezdődött, majd érkezett a tehetségkutatókból ismerhető Pál Dénes. Az eső szünet után pedig jött Singh Viki, akinél érdemes volt nem csak fülelni a zenére, ugyanis két táncoslányával teljesen kihasználták a színpad adta lehetőségeket. A blokkot végül Vásáry André, hazánk egyetlen férfi szoprán énekese zárta.

Ezt követően kihirdettek a XXVII. Mátrai Borvidéki Borversenyen eredményeit, valamint megválasztották a városborát is, amely címet idén nem egy, hanem 3 bor is viselheti Gyöngyös 690. évfordulójára való tekintettel.  Az eredményhirdetésről bővebben itt olvashatnak.

Nagykoncerttel ezúttal a Honeybeast érkezett. A Fő tér a tegnapi Dzsúdló koncerthez hasonlóan teljesen megtelt, az együttes pedig meg is hálálta bizalmat, hatalmas bulit csapva szombat este. A koncerten a klasszikusok mellett elhangzott a Honeybeast legújabb száma, a Pillangók is. Utánuk következett a 90-es évek egyik legnépszerűbb előadója, a svéd Dr. Alban. A nemzetközi sztár nem egyedül, egy énekesnővel, valamint egy Dj-vel állt színpadra, a közönség pedig hatalmas lelkesedéssel fogadta. Dr. Alban a koncert közben még a magyar tudását is megcsillogtatta, a „szia” és „Magyarország” mellett még a „Gyöngyös”-t  is megpróbálta kiejteni, kisebb-nagyobb sikerrel. Természetesen a hangulat az It’s my Life című számánál robbant hatalmasat, olyannyira, hogy még az előző fellépő Honeybeast tagjai is visszajöttek Dr. Alban koncertjére.

A második napról készült galériát itt tekinthetik meg.

A harmadik, zárónapon is érdemes lesz kilátogatni a Mátrai Bornapokra, hiszen többek közt érkezik Kállay Bori és Heller Tamás, Szandi, a napot, illetve a fesztivált pedig a Neoton fogja zárni.

Aki nem akar lemaradni semmiről az továbbra is kövesse mind Gyöngyös Város Hivatalos Oldalát, mind pedig a Gyöngyösi TV Facebook és Instagram oldalát, ahol ma is érkezünk majd exkluzív interjúkkal, élő bejelentkezésekkel, valamint élménybeszámolókkal.

x Hirdetés
Eszméletlen hangulat és hatalmas tömeg! - Bornapok második nap összefoglaló

Eszméletlen hangulat és hatalmas tömeg! – Bornapok második nap összefoglaló

Helyszínelnek a Városkert úton