Nem tántorított el senkit az eső! – Ilyen volt a Mátrai Bornapok első napja (videó)

Lassan indult a Mátrai Bornapok, a heves esőzések miatt ugyanis az első két produkció elmaradt, azonban utána felejthetetlenre sikerült a fesztivál első napja. Fellépett a New Level Empire és Regán Lili is, a nap fénypontja viszont Dzsúdló volt.

x Hirdetés

Az időjárás, bár mindent megtett, de nem tudta megakadályozni, hogy egy fantasztikus estével elinduljon a Mátrai Bornapok. Előszőr a New Level Empire együttese lépett színpadra, a srácok pedig megalapozták a nap hátralévő részéhez a hangulatot. A zenekar február óta új formációban működik, így a bornapokra kilátogatók a klasszikusok mellett az újabb slágereket is meghallgathatták. Ezt követően érkezett a nap legjobban várt előadója, Dzsudló. Semmi sem tudja az előző kijelentést jobban bizonyítani, minthogy egyes rajongók már reggel 7 óta a színpad előtt várakoztak a zenész koncertjére, annak ellenére, hogy Dzsúdló csak este 8-kor kezdett. Ezen felül érkeztek fanatikusok Budapestről, Egerből és még Győrből is, hogy láthassák a zenészt. Dzsúdló pedig nem okozott csalódást azoknak, akik már 13 órája vártak rá esőben, szélben és tűző napsütésben is. Az óriási buli közben sokszor nem is kellett Dzsúdlónak énekelni, a közönség megtette azt helyette. Kérdés volt, hogy maradt-e még a közönségben energia a Dzsudló koncert után, ám ezeket a kételyeket egy pillanat alatt eloszlatta a 2023-as legjobb lemezlovasa: Regán Lili. A DJ olyan lendülettel lobbantotta lángra a színpadot, hogy azoknak, akik nem mentek haza, nem volt más választásuk, mintsem vele együtt kiadni magukból az utolsó erőtartalékokat is. Regán Lili az óriási klasszikusok feldolgozása mellet, több saját zenét is hozott.


Sokan voltak persze, akiknek a borok voltak az elsők, ezen ínyenc emberek is nagyszerűen érezhették magukat, hiszen a Mátrai Bornapokon 21 borász, több mint 120 féle borából kóstolhatnak az érdeklődők.


A Mátrai Bornapok első napjáról a galériát itt tekinthetik meg.


Ma is érdemes kilátogatni a Fő térre, 15:00-tól ugyanis már elkezdődnek a programok. Fellép többek között Pál Dénes, Singh Viki, Vásáry André és a Honeybeast is, a nap csúcspontja pedig a nemzetközi sztár, Dr. Alban bulija lesz 21:30-tól.

Aki nem akar lemaradni semmiről az továbbra is kövesse mind Gyöngyös Város Hivatalos Oldalát, mind pedig a Gyöngyösi TV Facebook és Instagram oldalát, ahol ma is érkezünk majd exkluzív interjúkkal, élő bejelentkezésekkel, valamint élménybeszámolókkal.

x Hirdetés
Nem tántorított el senkit az eső! – Ilyen volt a Mátrai Bornapok első napja

Nem tántorított el senkit az eső! – Ilyen volt a Mátrai Bornapok első napja

Megkérdeztük az embereket: Nem csak a programok, de a borok is fantasztikusak!

Megkérdeztük az embereket: Nem csak a programok, de a borok is fantasztikusak!