Forgalomkorlátozásra kell készülni a bornapok miatt

Ma kezdetét veszi a Mátrai Bornapokat, a hétvégén a kiváló borok mellett, színes programoké lesz a főszerep. A három nap során a Fő tér színpadán fellép mások mellett Dzsúdló, a Honeybeast, Dr. Alban vagy a Neoton. A fesztivál ideje alatt pedig forgalomkorlátozásra kell készülni a Fő tér környékén.

x Hirdetés

A háromnapos borünnep központi helyszíne a Fő tér lesz, de a fesztivál benépesíti majd a környező utcákat is, így a Jókai utcában a közlekedőknek forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk egészen június 3. (hétfő) 12:00 óráig.

A rendezvény miatt lezárják a Jókai utca Huszárszobor és Alkotmány úti körforgalom közötti szakaszát, valamint a Kodály Zoltán utcát. A Köztársaság téri piac felől érkezők a Vértanú utcából csak a Fő tér felé tudnak majd közlekedni, a Huszárszobornál a visszakanyarodás megengedett lesz a Rózsa utca irányából a Móricz Zsigmond utca felé. A parkolók a fenti időszakban a lezárt szakaszon nem lesznek használhatók.

A behajtás a tűzoltók, mentők és szemétszállító járművek számára megengedett marad, az ottlakók és az üzletek számára behajtani áruszállítás vagy ki-bepakolás idejére lehet majd, hosszabb ideig várakozni vagy parkolni nem lehet ebben az időszakban. A rendezvény ideje alatt a megszokott módon lezárják a Puky Árpád utcát, amelyre a Gárdonyi Géza utcától nem lehet majd behajtani.

x Hirdetés

Hívatlanok – Első fejezet

Változik a látogatási rend a kórházban