Már meghaladja a kétezret a városkártya tulajdonosok száma

Alig három hét alatt már több, mint kétezren regisztráltak a városkártyára. Az új, kedvezményeket biztosító kártyát érdemes minél előbb igényelni, vagy regisztrálni a város applikációra, ugyanis június 30-ig a regisztrált, gyöngyösi lakosok 4000 Ft-os utalványt kapnak.

x Hirdetés

Mint arról korábban beszámoltunk, május 9-én rajtolt el a város app, amely amellett, hogy számos információt, hírt tartalmaz, elérhető egy hibabejelentő felület, közvetlenül a szomszéd felügyelők, illetve számos kedvezményt biztosít, első körben a városi cégeknél, mint Mátra Művelődéi Központ, városi strand, könyvtár vagy éppen a Cinema Bridge mozi. A kedvezményt adó cégek sora azonban várhatóan a jövőben bővülni fog, hiszen számos helyi kisvállalkozás érdeklődik a lehetőség iránt.

A városkártya emellett a gyöngyösiek bevásárlását is támogatja, hiszen az első 5000 regisztráló egy 2000 forintos levásárolható kupont kap. Erre az önkormányzat 10 millió forint keretösszeget biztosít. A vásárlási utalvány a Gyöngyszöv Coop Zrt. két üzletében, a Sláger ABC-ben és dombi Coop FA ABC-ben lesz beváltható, sőt a cég további kétezer forinttal egészítette ki, amely az első vásárlást követően lesz beváltható. Fontos azonban, hogy ez a lehetőség június 30-ig él, így csak azok kapják meg az utalványt, akik eddig az időpontig regisztrálnak és benne vannak az első ötezerben.

A kupon beváltása rendkívül egyszerű, az applikációban a városkártya fülre kell kattintani, majd a kuponjaim felületen jelennek meg a rendelkezésre álló kuponok, ahol a beváltani kívánt kupon QR- kódját kell leolvasni.

Egyébként az elmúlt hetek tapasztalati alapján a legtöbben az applikációt használják, a több, mint kétezer regisztrálóból 212 darab fizikai kártyát váltottak ki. A legtöbb városkártya tulajdonos a 80-asból és a belvárosból került ki. Úgy tűnik a gyöngyösiek segítségére van a hibabejelentő felület is, hiszen már az indulás óta többen használták. Több, mint egy tucat bejelentést tettek már egyebek mellett rendészeti ügyekben, fűnyírás vagy illegális hulladék kapcsán.

x Hirdetés
Rekord a használtautó piacon

Rekord a használtautó piacon

Ülésezik a képviselő-testület: 2024.05.28

Ülésezik a képviselő-testület: 2024.05.28