Ismét „Közlekedik a család” Gyöngyösön!

Idén tizenharmadik alkalommal indította útjára az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság a Közlekedik a család elnevezésű vetélkedőt. A családoknak elméleti és gyakorlati feladatok kellett megoldaniuk a nap során. A legtöbb pontot szerző csapat képviseli majd vármegyénket az országos döntőn. 

x Hirdetés

Napos időben és jó hangulatban telt a közlekedésbiztonsági nap Heves vármegyei fordulója. Erdélyi Róbert rendőr alezredes, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottságának titkára elmondta, hogy előzetesen 12 család regisztrált, akiknek nagyon sok feladatot kellett végrehajtania a nap során.

Elméleti KRESZ és egészségügyi feladatban, kerékpáros ügyességi pályán, rutinpályán és forgalomban való vezetésben kellett bemutatniuk ismereteiket a versenyzőknek, utóbbiakat oktató is értékelte.

Minden megyei Balesetmegelőzési Bizottság megrendezi a „Közlekedik a család” regionális vetélkedőt és az itt első helyen végző család képviseli majd a vármegyét augusztusban az országos döntőn, aminek a fődíja egy személygépkocsi.

x Hirdetés
Az első magyar űrhajós járt Gyöngyösön!

Az első magyar űrhajós járt Gyöngyösön!

Sikeres eredmények a közös járőrszolgálaton