Erőemelés után, testépítőként is szerzi az érmeket

Erőemelés után női testépítésbe kezdett Herczeg Gyöngyi, a Titan Gym versenyzője, aki új sportágában is sikeres. Gyöngyi az elmúlt években jobbnál jobb eredményeket ért el erőemelésben, most azonban sportágat váltott, és női testépítőknél teszi próbára képességeit.

x Hirdetés


A Titan Gym versenyzője újoncként élete első versenyén a PCA Central Europe Ladies Figure kategóriában a 2. helyen végzett. A folytatásban a Budapesten rendezett WABBA Hercules Olympián a Miss Fitness kategóriában, a bronzérmes hely is igen értékesnek mondható egy nagyon erős mezőnyben. Gyöngyi a tavaszi szezon zárásaként újabb érmekkel gyarapította gyűjteményét. A HBPF Perfectbody Classicon, a női Athletic Physique kategóriában 2. helyet szerzett, a WBPF Európa Bajnokság női Athletic Physique-n szintén ezüstéremig jutott.

Forrás: Facebook/ Herczeg Gyöngyi


Herczeg Gyöngyi többek között elmondta: nagyon sokat készült erre a versenyre és a teljes tavaszi szezonra is. Sokan nem tudják mennyi lemondással jár egy ilyen megmérettetés, de ezt vállalta és büszke az elmúlt hónapok teljesítményére és az elért eredményekre. Saját bevallása szerint úgy érzi, jól döntött a sportágváltást illetően, a folytatásban most rövid szünet következik egy kis pihenő után az őszi szezonban is szeretne hasonlóan jól teljesíteni. „Mindenkinek köszönöm akik szurkoltak nekem és biztattak összességében úgy vélem sok pozitív élményt hozott a sportág és a vele járó háttér és a hozzá kapcsolódó felkészülés. Örülök annak, hogy kipróbáltam magam ebben a mezőnyben és bízom abban, hogy hamarosan a dobogó legfelső fokára is felállhatok majd”- tette hozzá a sportoló.

x Hirdetés

Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M3-ason

A meccs előtti órákban mentették fel az edzőt