Gyöngyösön készülnek az olimpiára a vízilabdások

Mátraházán edzőtáborozik, a Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrandban pedig a vízes edzéseket tartja a magyar vízilabda válogatott, akik külföldi versenytársakkal is készülnek a július 26. és augusztus 11. között Párizsban megrendezett nyári olimpiai játékokra.

x Hirdetés


Június 17-én indul a Magyar férfi vízilabda-válogatott véghajrás felkészülése a párizsi olimpiára. A strandot üzemeltető Sportfólió Nonprofit Kft. ügyvezetője lapunknak elárulta: a profi sportolók Gyöngyösön is részt vesznek felkészítő edzéseken. A fiúk egy héten át, napi kétszer fognak a kültéri, 50 méteres medencében edzeni, amely a lakosok számára is fontos információ. Juhász Péter hozzátette: bár úgy tervezik, hogy a strandolni vágyók is használhatják majd a kinti medencét, az edzések idejére átrendezik az úszósávokat, ezért kérik majd a lakosok megértését és türelmét.

Mivel a gyöngyösi strand minden nyáron helyet ad különböző sporteseményeknek, ezért a sokak által kedvelt felfújható vízipályát csak júliustól helyezik vízre. A strand egyébként már készül a nyári szezonra, jelenleg zajlik a külső pancsoló tisztítása, az 50 méteres medencét pedig elkezdték feltölteni.
Innentől időjárás és bátorságfüggő, ki mikor ugrik először a medencébe.

x Hirdetés

A fél ország elázhat a hosszú hétvégén

Nálunk kaphatók a legolcsóbb autók