A vízmű szerelhette le az „ellopott” molinót

Információink szerint a Heves vármegyei Vízmű Zrt. szakemberei szerelték le a VAGY Közéleti Egyesület által szabálytalanul kihelyezett molinót. Úgy tudjuk, a szervezet polgármesterjelöltjét erről tájékoztatták is, ennek ellenére ismeretlen tettes ellen tett feljelentést a rendőrségen.

x Hirdetés

Információink szerint jogosulatlanul tette ki a VAGY Közéleti Egyesület a Víztoronynál lévő kerítésre a választási molinóját, ugyanis az a vízmű tulajdonában van, engedélyt pedig nem kaptak. Úgy tudjuk, hogy a társaság hiába jelezte ezt az egyesület polgármesterjelöltje felé, a szabálytalanul kihelyezett molinót napokig nem távolította el, így a társaság a kollégáit kérte meg, hogy lehetőleg rongálás nélkül, de szedjék le a vízmű tulajdonáról azt. Erről tájékoztatták a polgármesterjelöltet is, ennek ellenére csütörtökön ismeretlen tettes ellen tett feljelentést a rendőrségen.

Természetesen megkerestük a Heves vármegyei Vízmű Zrt.-t, ám egyenlőre nem kaptunk választ. Szintén megkerestük a VAGY Közéleti Egyesület polgármesterjelöltjét, ám ő sem válaszolt a kérdéseinkre.

Borítókép: Turista Magazin

x Hirdetés

Belu – A legbátrabb bálna

Remekeltek a búvárúszók