Újabb sikersztori a nyolcvanasi kispostánál

Az ígéretekhez hűen hosszított nyitva tartással várja az ügyfeleket a nyolcvanasi kisposta és hamarosan az ATM is elérhető lesz a városrészben. A postahivatal népszerűsége újra nyitása óta töretlen.

x Hirdetés

Mint arról korábban többször beszámoltunk, már a nyitás első napján rendkívül népszerű volt a kisposta a Nyolcvanasban, a tranzakciók számát tekintve már nagyon hiányzott az ott élőknek a 2022. őszén bezárt postahivatal. A Városgondozási Zrt tájékoztatása szerint közel 300 tranzakciót hajtottak végre január 26-án, miután a Nyolcvanas kispostája másfél év után újranyitott, a népszerűsége pedig azóta is töretlen. Azonban voltak az ott élőknek olyan kérései, amiket a helyi képviselők igyekeztek megoldani.

Ilyen a hosszított nyitva tartás. Dr. Végh Attila önkormányzati képviselő Aktuális Extra című műsorunkban jelentette be, hogy sikerült megállapodni a Magyar Postával, így május elsejétől hétfőként 8:00 és 18:00 között várja majd az ügyfeleket a nyolcvanasi postahivatal, cserébe azonban péntekenként 14:00 óráig lesz nyitva. Így az önkormányzatnak a foglalkoztatás nem kerül majd többletköltségbe.

De nemcsak a hosszabb nyitva tartást sikerült elérni az elmúlt időszakban, várhatóan május végéig egy ATM automatát is telepítenek, amely kültéri lesz és a régi szikvizes területén lesz majd elérhető.

Dr. Szén Gabriella önkormányzati képviselő a műsorban hangsúlyozta, az, hogy sikerült a kispostát újra nyitni, nemcsak a képviselők és az önkormányzat érdemes, hanem a lakosságé is, akik az első pillanattól kezdve támogatták az ügyet.

x Hirdetés

Ezüstérmesek a gyöngyösi tűzoltók (galéria)

"Nem az alapokhoz, hanem a sajátos kifejezési mód kialakításához kell sok idő"

Nem az alapokhoz, hanem a sajátos kifejezési mód kialakításához kell sok idő