Készül a részvételi költségvetés projektje – a Pesti úti nyársaló

A tervekhez képest később ugyan, de zajlik a Pesti úti nyársaló megújítása – számolt be közösségi oldalán dr. Szén Gabriella önkormányzati képviselő. Mint a politikus írja, geotextilt és kavicsburkolatot kapott a nyársaló, amelynek kő szerkezet része javításra és tisztításra került, valamint az impregnálás is megtörténik.

x Hirdetés

Emellett készül a nyársalóhoz lakossági javaslatra egy fix bográcsállvány. A régi pad végső helyére került, felújítása megkezdődőtt és az új pad helyét is kijelölték. A régi rossz hálós kuka helyett új került kihelyezésre. és teljesen megújul a pingpong asztal is.

Dr. Szén Gabriella posztjában hangsúlyozza, hogy a deviáns magatartásformák megelőzése miatt nem lesz fedett kiülő, ezt az ott élők is kérték. Lesz viszont egy kis meglepetése, amit ő maga önkéntes munkával fog megvalósítani, hogy hangulatosabb legyen a nyársaló környéke.

A Pesti úti patakpart fejlesztése a 2022. évi részvételi költségvetés nyertes projektjeként valósul meg, amely a látványtervek alapján Gyöngyös egyik új, közkedvelt pihenőhelyévé válik majd.

x Hirdetés

Az átlagosnál is több baleset történt múlt héten

Választási Etikai Kódex 2024