Drónnal szálltak be a rendőrségi akcióba (videó)

Drónnal segítette a városrendészet a rendőrség eheti Roadpol ellenőrzését. A hatóság munkatársai a biztonsági eszközök használatát figyelik.

x Hirdetés

A mai összehangolt akcióban a drónnak köszönhetően ma délelőtt, 3 óra leforgása alatt, legalább 10 bírság kiszabására került sor, de az eszköz segítségével lebukott egy sofőr is, aki eltiltás alatt vezetett, őt a rendőrök előállították.

A városrendészet munkatársai a Szurdokpart és a Karácsondi úton figyelték az autósokat. Aki nem kapcsolt, 19.500 forintos bírságot kapott lakott területen belül. Az első ilyen közös akció során a rendőrök célja az volt, hogy lássák, a jövőben mennyire tudják hasznosítani a városrendészek által irányított drón bevetését. Az előzetes tapasztalatok pedig pozitívnak bizonyultak.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a szokásosnál több rendőrrel lehet találkozni az utakon, ugyanis március 11-16. között fokozott ellenőrzéssorozatot hajt végre a Heves vármegyei Rendőr-főkapitányság. Elsősorban a passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrzik.

x Hirdetés
Fejlődik a hetes számú választókörzet

Fejlődik a hetes számú választókörzet

Bajos csajok